Seyfi Demirsoy Anaokulu

Vizyon: Çağın ihtiyaçlarına ayak uyduran, evrensel, milli, manevi değerlere sahip çocuklar yetiştirmek için tüm paydaşları ile işbirliği içinde çalışan ve birlikte gelişen bir kurum olmak

Misyon: Atatürk ilke ve inkılapları ışığında Türk milli eğitimin amaçları doğrultusunda, okul öncesi eğitimin ilke ve kazanımlarının farklında olarak, 36-66 aylık çocukları bedensel, sosyal- duygusal, bilişsel, öz bakım ve dil alanlarındaki gelişimlerini destekleyerek, aileleri okul öncesi eğitim sü- recine dahil ederek, üst öğretim kurumlarına ve geleceğe yaratıcı, sorumluluk sahibi, özgüvenli bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: SABAH 07.45-12.45 ÖĞLECİ 13.00-18.00
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0(362)4372451

WEB - https://atakumseyfidemirsoyanaokulu.meb.k12.tr

Adres - MİMARSİNAN MAH. 164 SK. SEYFI DEMIRSOY ILKOKULU BLOK NO 12A ATAKUM / SAMSUN

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - Mimar Sinan Mahallesi 164.Sokak No:12 55200 Atakum/SAMSUN

Ulaşım Ulaşım için minibüs, halk otobüsü ve raylı sistem toplu taşıma seçenekleri mevcuttur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLÇE MERKEZ